LOCATIE

 De “Ontmoetingskerk” en “Ons Huis” zijn resp. gelegen aan de Marktstraat 24


en de Dr. Honigstraat 3 in het centrum van Zevenaar. 


Parkeren kan bij: Parkeergarage Masiusplein, Masiusplein, 6901 CH Zevenaar

 

Routebeschrijving Ontmoetingskerk en Ons Huis te Zevenaar
De “Ontmoetingskerk” en “Ons Huis” zijn resp. gelegen aan de Marktstraat 24 en de Dr. Honigstraat 3 in het centrum van Zevenaar. Voor bezoekers van buiten de stad treft u hieronder een routebeschrijving, alsmede een plattegrond aan.

Vanaf het Station Zevenaar (looptijd circa 5 minuten):
1. Neem voor het stationsgebouw aan de overkant van de straat het voetpad door het parkje en loop hierna de Kerkstraat in.
2. Op een gegeven moment ziet u aan uw rechterzijde de Andreaskerk. Loop rechtdoor de Markt op. Na circa 200 meter gaat de Markt over in de Marktstraat. Aan de linkerzijde ligt de Ontmoetingskerk en daarachter Ons Huis.

Vanaf de snelweg A12 afrit 29 Zevenaar/Didam en vanuit richting Doesburg:

1. Volg de borden richting Zevenaar.
2. Nadat u resp. de benzinepompen van Shell, Esso en Texaco bent gepasseerd, slaat u bij de stoplichten rechtsaf; u volgt nu de Ringbaan Noord.
3. Ga bij de volgende stoplichten rechtdoor; vervolg de Ringbaan Noord.
4. Bij de volgende stoplichten linksaf; u volgt nu de Arnhemseweg.
5. Vervolg deze weg en ga op de derde rotonde rechtsaf (Wilhelminalaan).
6. Neem de eerste weg links; dit is de Nieuwe Doelenstraat.
7. Na circa 100 m kunt u links parkeren op het Masiusplein (tegenover de Coöp).
8. Vervolg uw route te voet: loop de Nieuwe Doelenstraat uit en ga links de Markt op. Na circa 200 meter gaat de Markt over in de Marktstraat en ligt aan de linkerzijde de Ontmoetingskerk en daarachter Ons Huis.

Vanuit Duiven en de A12 afrit 28 (Zevenaar-West):
1. Volg de borden richting Zevenaar. Nadat u de gemeentegrens bent gepasseerd komt u bij de stoplichten op het kruispunt Ringbaan Noord/Arnhemseweg/Methen; Ga hier rechtdoor en volg verder de aanwijzingen hierboven vanaf punt 5.
Vanuit Didam (Hengelder) en Babberich:
1. Volg de borden richting Zevenaar. In alle gevallen komt u Zevenaar binnen via de Ringbaan Oost. Volg deze tot de eerste stoplichten. Hier gaat Ringbaan Oost over in de Ringbaan Noord. Ga rechtdoor en volg verder de aanwijzingen hierboven vanaf punt 3.

©2014 | Doodgewoon Afscheid