A Sign of Friendship Popkoor A Sign of Friendship | www.asignoffriendship.nl       
Winnaar van de Multi Mix Music Award 2000 voor beste popkoor van Zuidoost Nederland - publieksprijs Award 2001 - alsmede Award voor beste solisten, startte begin jaren '90 met een kerkelijk signatuur.
Een vijftal jaren later gooide dirigent en oprichter van het eerste uur John Stinissen het roer om en doopte het toenmalige Ritmisch Koor om in popkoor A Sign of Friendship.
Veelvuldige optredens en tournees in binnen- en buitenland zijn er de afgelopen jaren gemaakt. Verder was het koor op TV te bewonderen in KORENSLAG, RTL Boulevard, twee keer bij Pauw & Witteman, in Breaking News van Jenssen! en in De Flat van Ali B. A Sign of Friendship werkte samen met o.a. Het Gelders Orkest, Martha Hight, Alice Maywood & Antje Monteiro.
 

CADENCIA (à 2) staat voor Annette Weterings (sopraan) en Leon Venderbosch (gitaar).          
Het muzikale avontuur van dit professioneel, klassiek geschoold duo, begon met het lied “Cadencia” van Ernesto Cordero, een Argentijnse componist. Naast een muzikale wandeling door het  Spaanstalige repertoire voor  zang en gitaar zijn zij in staat een akoestisch programma te brengen van renaissance muziek tot hedendaagse songs en ballads. Van serenade tot een stemmig afscheid kunt u bij Cadencia terecht.

Film en audiofragment:  www.annetteweterings.nl/film.html | Voor contact:  www.annetteweterings.nl

 
Paul Mulder Muziek Paul Mulder muziek
Muziek kan ontroeren, verbinden en troosten. Naast rouwbegeleider voor kinderen en jongeren is Paul Mulder ook muzikant. Paul treedt solo op met zijn handgemaakte liedjes of met Frans van Gorkum als Mulder & Van Gorkum. Zijn liedjes bestrijken vele aspecten van het leven, van geboorte tot dood, van vreugde tot verdriet. www.paulmuldermuziek.nl
 
Praktijk voor stembevrijding Naam als ode aan je gestorven geliefde
Bij geboorte is er adem, klank, een stem en krijg je een naam. Als je sterft blijft je naam over.  Daphne Questro laat namen weerklinken als ode aan gestoven geliefden.
Daphne is (klassiek) zangeres en stembevrijder. In 2007 heeft zij samen met beeldend kunstenaar Reinier Kurpershoek het ritueel kunstwerk ‘namen zingen bij de vuurcirkel’ ontwikkeld (www.allerzielenalom.nl). Zij zingt jaarlijks namen op Allerzielenvieringen, geeft sessies namen zingen en zingt bij uitvaarten of herinneringsvieringen.
www.praktijkvoorstembevrijding.nl | www.daphnezingt.nl
 
 

Het programma

U als bezoeker / luisteraar bent volledig vrij om net zolang als u wilt te luisteren naar en te genieten van alle mooie liederen en muziek die u wordt geboden.

Tijd onderdeel  
11.00     Opening       Humphrey Ottenhof
11.10 - 11.25   Namen van overledenen zingen   Daphne Questro
11.30 - 12.00     Luisterliedjes Paul Mulder
12.05 - 12.20 Namen van overledenen zingen   Daphne Questro
12.25 - 13.00  Klassieke muziek  Cadencia, deel 1
13.00 - 13.30 Namen zingen van overledenen   Daphne Questro    
13.35 - 14.00  Klassieke muziek   Cadencia, deel 2
14.05 - 14.20 Namen zingen van overledenen Daphne Questro
14.25 - 15.25 Gospelmuziek  A Sign of Friendship
15.30 - 16.00  Namen zingen van overledenen     Daphne Questro
            
 
©2014 | Doodgewoon Afscheid